Home » uit het Atelier

In het atelier mag ik met passie en liefde werken aan de producten waar ik jullie graag kennis mee laten maken vanuit liefde voor het product en in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf!

Het overgrote deel van de producten zijn natuurlijke producten en daar waar mogelijk zijn de producten ook nog biologisch. Zonder chemicaliën. Hoe mooi is dat?! Alle aroma therapie producten worden gemaakt in samenwerking met praktijk Nymphaea

 

Aroma therapie oliën: In het atelier worden onder andere de aroma therapie oliën gemaakt, ook wel etherische oliën genoemd. De aroma therapie producten worden gemaakt op thema. Enkele thema's zijn tegen angst en depressie, bij trauma's maar ook het bevrijden van je innerlijk kind. Uiteraard is onze aroma therapie collectie uitgebreid. 

 

 

 

Er is meer dan dat uiteraard! Zo worden in het atelier ook ecologische en biologische theeën, kaarsen en wieroken met passie samengesteld en gemaakt! Ieder product heeft haar eigen schone ruimte om te mogen ontstaan. 

 

 

Vanuit het atelier werk ik vanuit mijn Zijn, mijn intuïtie, bewustzijnswereld, spirituele wereld hoe je het ook wenst te benoemen. Soms brengt dat magisch mooie grids en rituelen naar voren. Deze zijn ook verkrijgbaar in de shop natuurlijk en zal ik blogs gaan schrijven en met jullie informatie delen hoe rituelen en grids ontstaan en hoe je dit vanuit jou intentie thuis kunt doen om je wensen te bekrachtigen in het positieve. Zeker ook de wax tekeningen, schilderijen en de pouring paintings ontstaan vanuit de magische connectie met het Universum. Bij de home & living mag de creatie in alle vormen stromen.

 

 

Natuurlijke zepen: De zepen die in het assortiment zitten zijn natuurlijke zepen op maat gemaakt onder onze naam. Gezien de strikte voorwaarden en wetten die gelden op Europees niveau maken wij deze niet zelf maar worden in liefde gemaakt voor ons.

Onze zepen worden dan ook geproduceerd door een bijzonder mooi bedrijf gevestigd in Nederland en voldoet aan de verplichte certificering in overeenstemming met de Europese cosmetica wet.

De door ons aangeboden zepen zijn 100% natuurlijke zepen met biologische ingrediënten en zijn dan ook een ambachtelijke, milieuvriendelijke en duurzame manier vervaardigd . De zepen zijn palmolie vrij, zij bevatten geen sulfaten,geen minerale oliën en geen parabenen. De zepen zijn dierproefvrij!