Home » Natuurlijk leven » Natuurlijke zeep

Onze zepen worden geproduceerd door een bijzonder mooi bedrijf gevestigd in Nederland en voldoet aan de verplichte certificering in overeenstemming met de Europese cosmetica wet.

 

De door ons aangeboden zepen 100% natuurlijke zepen met biologische ingrediënten en zijn dan ook een ambachtelijke, milieuvriendelijke en duurzame manier vervaardigd . Onze zepen zijn palmolie vrij, zij bevatten geen sulfaten, geen minerale oliën en geen parabenen. De zepen zijn dierproefvrij!

 

Het aanbod van de zepen worden onderscheiden door zepen voor je lichaam, je haar en hoofd en de stoere zepen voor mannen! Namelijk de baard maar ook de baard- en scheerzepen. 

Het assortiment is ook aangevuld met parfumvrije/etherische oliën vrije zepen.

 

Iedere dag gebruiken we zeep in meerdere vormen. Iedere dag wordt deze gebruikt voor je lichaam, je haren, scheren, het verzorgen van je zelf. En soms zelfs voor onze huisdieren.

 

De zepen hebben een gewicht van circa 100 gram

Onze zepen zijn handgemaakt en dan ook handgesneden. Het gewicht kan per zeep iets afwijken. Het product kan in uiterlijk enigszins afwijken.

 

Check hier onze lijst aan mogelijke bijwerkingen en/of contra-indicaties. Je kan ons niet verantwoordelijk stellen voor het ontbreken van een ingrediënt. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Je behoudt de plicht naar jezelf om de ingrediënten te controleren voor je eigen gezondheid!! 

 

Voor het in- en uitwendig gebruik van de door ons aangeboden producten kunt u ons niet verantwoordelijk stellen U kunt ons niet verantwoordelijk stellen/houden voor welke vorm van schade die aan uw lichaam ontstaat en/of ten aanzien van uw mentale staat van Zijn. Voor het gebruik van edelstenen, kruiden, thee, zeep, wieroken, etc. U dient voor gebruik van de producten altijd een arts, therapeut of deskundige te raadplegen alvorens planten te gebruiken bij zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.