Home » Contact » Recensies

 


Dankbaar dat je deze subpagina bezoekt om de recensies te lezen.

 

natuurlijk lees ik ook graag jouw ervaring met mij, met atelier Edana

 

warme lichtgroet,

Aila

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline van der Meer
8 maanden geleden

Ik heb een heel lief heksenketel kaars gekocht en oh wat ruikt hij fijn!
Met een lief cadeautje erbij.. echt verwend!
Dank je wel β™₯️
Een 10 met een griffel

Claudia Philippo
8 maanden geleden

Als altijd zijn de producten gewoon goed, wordt met zorgvuldigheid verpakt en verzonden. De website is mooi en overzichtelijk en what you see is what you get. Een heerlijke no nonsens mentaliteit.

Dorette
8 maanden geleden

Edana is een mooi warm mens, een liefdevolle oprechte ziel πŸ’– met prachtige "eerlijke" producten!

Cathy de Geest
8 maanden geleden

Verschillende malen besteld, verschillende soorten producten. Alle mooie kwaliteit, goed en zorgvuldig verpakt en verzonden. Mocht er iets zijn wat vertraging oplevert, laat ze het direct weten. Eerlijk en transparant.
Op vragen krijg je antwoord en ze weet Γ©cht waar ze het over heeft. Geen standaard verhaal maar deskundig en betrokken advies. Absoluut een aanrader.

Jessica Verhal
9 maanden geleden

Aila je hebt hier een grote verandering gebracht. Door jouw inzicht coaching en de rake opmerkingen die je niet kon weten kunnen wij dingen ni gaan verwerken en accepteren. Het leven geeft weer een glimlach. Dank je wel

Irma van der Z.
10 maanden geleden

Dank je wel Aila nog stil van de zielenconnectie tekening en jouw afstemming. Bijzonder hoe je dat doet zonder iemand te kennen. Ook je drakenei heeft een mooie en aparte uitstraling. Succes en ik kom zeker terug.

Renate van Wingerden
een jaar geleden

Mijn vriendin was ontzettend blij en aangenaam verrast door de persoonlijk afgestemde wierook. De uitleg bij de wierook was gewoon niet normaal zo straight to the point. De kaars viel ook goed in de smaak. En nog wat trommelstenen waarvan ik had gevraagd deze passend bij de wierook te doen dat was ze superblij mee. Dank je wel en tot ziens.

Marijke Telling
een jaar geleden

Heel fijn geholpen. Goede gedegen kennis van dat wat ze maakt. Ook de kennis van de mineralen is fijn vaak zie je verkoop zonder kennis. Dus dat viel me direct op in het persoonlijk telefonisch contact. Het advies en de tips! Geen factuur gekregen valt onder de service verlening. Aila heb ik ervaren als een persoon die je graag op weg helpt en werkt vanuit haar passie. Dat kan niet anders. Dank

Conny Aertse-Klijn
een jaar geleden

Geweldige producten. De kaarsen zijn puur natuurlijk. En branden geweldig. Ook de thee en de wieroken zijn helemaal top. De theesoorten smaken echt naar de pure natuurlijke ingrediΓ«nten en de wieroken ruiken zalig en zijn niet irriterend voor je luchtwegen. Tevens ondersteunen de rollers en de spray's je ook echt bij de intenties waar je ze voor nodig hebt.
Kan niet wachten op de nieuwe creaties die ongetwijfeld nog uit de hand van Aila zullen voortkomen.❀

Iljana
een jaar geleden

Fan van je natuurlijke kaarsen, prijs kwaliteit is super goed. Ook kan ik de potjes en keteltjes hergebruiken wat heel fijn is. ook je wieroook is heel fijn slaat niet op de adem niet overheersent en geeft rust

Rating: 4.3529411764706 sterren
17 stemmen