Home » Contact » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden (English down below)

 

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt inzake deze voorwaarden, stuur dan een E-mail naar aila@edana.nl
Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op onze toekomstige social media kanalen als Facebook, Instagram en Pinterest.

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op coaching en aangekochte producten via de webshop van www.edana.nl en strikt tussen jou en Edana

Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de voorwaarden van Edana.

 

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Als je vragen of opmerkingen hebt over een van deze voorwaarden, stuur dan een e-mail naar aila@edana.nl. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op onze social media kanalen.

Edana heeft haar activiteiten opgedeeld. Deze opdeling bestaat uit ons aanbod inzicht coaching en verkoop van producten home- en handmade by Edana als ook kleinschalige reguliere verkoop van producten die niet uit ons atelier komen.

 

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen die zijn gekocht via onze webshop en het coaching aanbod'.

Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekenen, gaat u akkoord met de voorwaarden van Edana

 

prijzen

Alle vermelde prijzen van de verkoop producten zijn in euro's (€), inclusief 9% of 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onderhevig aan tussentijdse wijzigingen, print- en/of administratieve fouten.

De verzendkosten worden bepaald door verrekening op basis van het totale gewicht van alle producten samen en het land van bestemming

 

De tarieven (prijzen) van het coachingsaanbod zijn berekend op sessies van 50 minuten en zijn belast met 21% BTW met uitzondering van ABA trainingen PGB. PGB is vrijgesteld van BTW.

 

Orders.

Het bestellen van onze producten kent een aantal stappen in het afrekenproces, zoals opgegeven verzendwijze, betaalmethode en verzend- en factuuradres.

Bovendien sturen we alle bestellingen met regelmatige statusupdates inclusief ontvangsten van betalingen, wat aangeeft dat de betaling is ontvangen en het pakket klaar is voor verzending en dat het is verzonden.

De koper draagt ​​de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van de juiste gegevens en die e-mailberichten vrij kunnen ontvangen van aila@edana.nl  Het is mogelijk dat u mogelijk spamfilters af dient te sluiten.

 

 

Bestellingen via Facebook, e-mail, telefoon

Alle (aangepaste) bestellingen per e-mail, telefoon of via social media waarmee u akkoord gaat, worden verlaagd voor eventuele restituties. Die bestellingen zijn niet onderworpen aan de Nederlandse wet 'verkoop op afstand'

 

In opdracht maken (custom orders)

In opdracht te maken bestellingen zijn ALLEEN mogelijk met een volledige vooraf betaling (bedrag bestelling en verzendkosten) op voorhand. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 2 weken* gemaakt en verzonden. Met bijzondere omstandigheden uitgesloten.

 

Reserveringen

Edana reserveert geen producten uit eigen productie als ook niet vanuit de verkoop van producten van onze leveranciers.

 

Betalingstermijnen (op afbetaling) : 

Edana biedt je GEEN mogelijkheid tot koop op afbetaling.

 

Klachtenregeling:

"We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar aila@edana.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

Herroepingsrecht 

Na ontvangst van de bestelling heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.  Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van het herroepingsrecht dan dien je de annulering/retournering schriftelijk in te dienen via e-mail.

 

Op welke artikelen is het herroepingsrecht NIET van toepassing?

 • Op maat/in opdracht gemaakte artikelen
 • Pre-orders
 • Met beperkte houdbaarheid
 • verwijderd seal
 • E-documenten en/of downloads
 • Alle soorten thee, kruiden, handgemaakte theelichten/kaarsen etc na opening van seal en/of gebruik
 • Readingen/afstemmingen
 • Artikelen die zijn gebruikt bijvoorbeeld. wieroken, welzijn producten
 • De Edana mystery boxen hebben geen recht op het herroepingsrecht gezien alle boxen variëren en wij niet kunnen controleren op inhoud!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Heeft u het product beschadigd dan kunt u deze alsnog retourneren. De schade wordt wel in rekening gebracht. Dit is de waardevermindering van het product. Welk bedrag u retour ontvangt hangt af van de waardevermindering van het artikel.

Het totaal verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retouren terug gestort op de rekening waar u mee heeft betaald, met uitzondering van creditkaarten. Inclusief de verzendkosten.

Stuurt u een deel van bestelling retour dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

De verzendkosten voor het terugsturen van je product/bestelling naar Edana zijn voor je eigen rekening.

 

Afterpay:

Afterpay is een achteraf betaling. Voor Afterpay heb je de mogelijkheid om bij de bestelling te kiezen om COD (onder rembours) te verzenden, je betaalt dan contant bij aflevering. De meerkosten hiervan bedragen € 15,00 voor Nederland, voor het buitenland gelden andere tarieven, afhankelijk van het land van verzending.

 

Betalingen

Omdat ik de kosten zo laag mogelijk wil houden kun je de bestelling (en) betalen via overschrijving , noteer een opmerking om een Tikkie verzoek te ontvangen of een Paypal factuur met vermelding van je ordernummer. Indien je de keuze maakt voor een bankoverschrijving dan is de betalingstermijn 14 dagen. Indien de bijschrijving van het order/factuurbedrag is uitgebleven wordt de bestelling geannuleerd. Bij betalingen via Belgische bankbetalingen worden geen extra kosten belast. Betalingen via PayPal worden belast met een 5% fee over het totaal bedrag.

 

voor betalingen met iDeal is het mogelijk om via Etsy te bestellen. Bezoek dan de Etsy shop van Edana.

https://www.etsy.com/nl/shop/AtelierEdana?ref=search_shop_redirect


Verzendingen

Zendingen worden met MyParcel verzonden in samenwerking met hun partners wereldwijd.

De Wij verzenden onze producten met de grootst mogelijke zorg.

Je hebt bij het afrekenen de mogelijkheid om een ander afleveradres aangeven als u dit wilt, Dit is mogelijk zodat je het bijvoorbeeld ook als geschenk kunt laten verzenden

Voor onze pakketten geldt de standaard verzendmethode. De levertijd naar andere landen dan Nederland heeft een verwachte tijd tussen de 8 en 15 dagen. De douane kan het pakket echter langer vasthouden, waardoor uitlevering wordt uitgesteld. Je kan ons daarvoor niet verantwoordelijk stellen.

 

beschadigd artikel/pakket

Soms gaat een pakket verloren bij de manier van bezorgen of raken de artikelen beschadigd tijdens het transport. We zijn dankbaar dat dit niet vaak, zeg maar zelden, gebeurt. Maar het kan gebeuren.

Bij schade en/of verlies/diefstal moet je ons een e-mail sturen (aila@edana.nl). Bij schade dienen wij de onderstaande informatie te ontvangen. Bij het ontbreken van deze informatie is er geen mogelijkheid tot een uitkering van het schadebedrag.

Als je pakket ooit beschadigd raakt, hebben we het volgende nodig:

- Een foto van de buitenverpakking inclusief het etiket.

- Een afbeelding van de binnenverpakking en het beschermende verpakkingsmateriaal

- Foto's van de artikelen. Bij voorkeur een foto van alle artikelen bij elkaar en 2 detailfoto's van de schade.

- Voor pakketten buiten Europa hebben we een claimrapport / schadeoverzicht nodig en moet dit ook door de ontvanger van het pakket worden aangevraagd. Dit kan op het postkantoor worden gedaan in de eigen woonplaats wereldwijd.

Zonder deze foto's en het claimrapport kan ik je geen restituties bieden. Vanwege het feit dat de verzekering de claim niet accepteert zonder deze bestanden.

 

Privacy

Edana behandelt je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zal niet beschikbaar zijn voor derden. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de facturen en verzending van de bestelling.

 Daarnaast worden alle persoonlijke gegevens, zoals het verzendadres, vastgelegd met behulp van codering in onze webshop in de externe software. Hiermee komt alle gevoelige informatie overeen met een veilig HTTPS-protocol.

Zoals het hangslot op de betaalpagina, dan weet je dat je informatie veilig is. Ze houden zich aan de strengste veiligheidsnormen. Veiligheid is ook onze top en we doen er alles aan om deze 100% te dekken en houden dit voortdurend in gedachten. Daarnaast wordt er door betrokken partijen en Edana regelmatig onderhoud uitgevoerd, diverse maatregelen zoals loggen ingeschakeld / Firewall enz., Maar wij kunnen niet (volledig) aansprakelijk worden gesteld door het gebruik hiervan.

 

Wijzigingsrechten

Edana heeft altijd het recht om deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Prijzen zijn onderhevig aan tussentijdse wijzigingen, print- en/of administratieve fouten. Wettelijk verbindt Edana zich ertoe om alle verkoop- en garantieverzoeken naar volle tevredenheid van de koper uit te voeren, met uitzondering van de bovengenoemde situaties.

In geval van een geschil vanuit de verkopende partij, Edana, de Nederlandse wet van toepassing. Artikel 11 van het Burgerlijk Wetboek waarbij  "Verkoop op afstand" van toepassing is.

 

Beschrijving van artikelen

De beschrijving van de artikelen zijn door onszelf geschreven als ook uit verschillende bronnen verkregen, indien van toepassing met toestemming, daarnaast zijn deze aangevuld met de aanwezige ervaringen.

Op de gebruikte foto's/afbeeldingen en tekst op deze website is het auteursrecht van toepassing. Mogelijke foto’s van derden zijn benoemd bij bron en website.

Met uitzondering van de algemene werking van edelstenen en mineralen. Foto's/afbeeldingen mogen door derden worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Edana, mits de bron wordt vermeld. Indien foto's/afbeeldingen van deze site en onze bijbehorende social media kanalen worden gebruikt zonder toestemming en/of bronvermelding worden gebruikt, voor persoonlijk gewin, is de Nederlandse wet van toepassing

 

Aansprakelijkheid gebruik van producten etc

Edelstenen:

** Kristallen, edelstenen, mineralen en/of aroma therapie/etherische oliën kunnen je helpen, ze kunnen een ondersteunende energie zijn voor je mentale of fysieke problemen. Hoewel deze artikelen over energieën beschikken kunnen deze je ondersteunen met je problemen, inzichten, je reis, etc, deze producten KUNNEN de ziekte NIET (vanzelf) helen, ook lossen zij geen problemen op! Wanneer die heerlijke energieën al onze problemen echt zouden kunnen helen, zou er geen enkel gebrek meer zijn in deze wereld, we zouden allemaal gezond zijn en ons leven leiden in het licht van liefde. Als u problemen heeft, of het nu lichamelijk of geestelijk is, neem dan contact op met uw arts of specialist. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

 

Edana schrijft en spreekt altijd over een ondersteunende energie. Nogmaals, we zeggen, met alle respect edelstenen, kristallen, mineralen en etherische oliën kunnen je ondersteunen, ze kunnen je niet genezen! U kunt ons niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk stellen voor schade aan uw lichaam en/of uw mentale staat van zijn omdat u gebruik maakt van ons assortiment. 

 

Aroma therapie, kruiden, zepen, etc.

Planten/kruiden kunnen altijd bijwerkingen, contra-indicaties en interacties geven bij zwangerschap, borstvoeding, medicijn gebruik en ziekte.

Je dient voor gebruik van deze producten altijd een arts, therapeut of deskundige te raadplegen alvorens planten/kruiden/etherische oliën te gebruiken bij zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. 

 

Voor het (inwendig) gebruik van de door ons aangeboden producten kan je ons niet verantwoordelijk stellen, je kan ons niet verantwoordelijk stellen/houden voor welke vorm van schade die aan uw lichaam ontstaat en/of ten aanzien van je mentale staat van Zijn door het gebruik van edelstenen, kruiden, thee, aroma therapie en wieroken.

 

Edana heeft een aantal producten ontwikkeld en is samenwerkingsverbanden aangegaan. Indien er licenties voor producten nodig zijn, zijn deze in ons bezit en/of bij de maker van het product. Test een welzijn product altijd uit op een klein stukje huid voor eventueel mogelijk aanwezige allergieën.

 

Je kunt ons niet verantwoordelijk/aansprakelijk stellen voor het gebruik van onze handgemaakte producten met of zonder kruiden, etherische oliën en/of andere ingrediënten die we verkopen of door het te gebruiken waar het niet voor bedoeld is.

 

Lees hier eventuele mogelijke bijwerkingen en/of contra indicaties van de etherische oliën en/of kruiden. Deze informatie komt van meerdere bronnen, zorg dat je altijd zelf controleert, overleg met apotheek/(huis) arts voor gebruik.

 

Onze kaarsen bevatten soms gedroogde kruiden in de twee buitenste lagen of bovenop van iedere kaars. We kunnen niet garanderen dat een stukje kruid niet zal verbanden/in brand kan gaan. Houd altijd een kaarsen dover bij de hand. Verlaat nooit een kamer wanneer de kaars nog brandt. Houd kaarsen buiten het bereik van kinderen en dieren.

U kunt ons niet verantwoordelijk/aansprakelijk stellen voor het verkeerd gebruiken van de producten die wij verkopen of door het te gebruiken waar het niet voor bedoeld is en/of je niet de veiligheid voorop stelt.

 

 

______________________________________________________________________________

 

Terms and conditions

 

On this page you will find the terms and conditions.

These general conditions are intended to protect both parties. If you have questions or comments regarding any of these conditions, please send an email to aila@edana.nl. Those conditions are also applicable to our Facebook page and group.

Edana is located in The Netherlands.

 

General
These conditions apply to items purchased true the web shop www.edana.nl  between you and Edana Atelier & Coaching.
By placing an order and during the checkout process, you agree to the terms of Edana Atelier & Coaching

.

Prices
All quoted prices of the items are in Euros (€), including 9% or 21% Dutch VAT and excluding shipping costs. Prices are subject to interim changes, printing or clerical errors.
Shipping costs are determined by settlement based on the total weight of all the products together and the country of destination.

Orders
Ordering our products has a number of steps in the settlement process, as specified shipping method, payment method and shipping and billing address.

In addition, we send all orders with regular status updates including receipts of payments, indicating that the payment has been received and package is ready for shipment and that it has been sent.

The buyer bears the responsibility for providing the right data and that e -mails are freely to receive from aila@edana.nl and that you shut off possible spam filters.

 

Orders through Facebook, email, phone
All (custom) orders by email, phone or through Facebook you agree to are decreased for any refunds. Those orders are not subjected to the Dutch law ' distance selling'.

 

Reservations
If after 24 hours no payment is received the reservation will expires, you have no more rights to claim the reserved creation for adoption and neither for purchased items. The order will be canceled without discussion

 

This right of withdrawal relates only to European orders

After you have received your order you have the right to return the order up to 14 days after receipt without any reason. After we've received your notification for sending it back you will have a 14 days more to sent it back to us.

If you use the right of withdrawal, you must submit the cancellation/return in writing by e-mail.

 

For some products you do NOT have a right to withdrawal your order:

 • Customized items
 • Handmade products
 • E-documents and downloads
 • Pre-orders
 • All kinds of tea, herbs and handmade tea lights/candles and the handmade aroma soaps
 • Readings
 • Items that have been used, for example; incense, well-being products
 • Items purchased through a Facebooksale

If you have damaged the product, you can still return it. The damage will be charged. This is the depreciation of the product. The amount you receive for the return depends on the valuation of the item.

The total amount will be refunded within 14 days after receipt. The amount of the returns will be paid to you to the account you paid with, with the exception of credit cards. 

If you return a part of the order, the shipping costs will not be credited.

The shipping costs for returning your product/order to Caban are for your own account/you have to pay for it yourself.

________________________________________________________________________________________________

COUNTRIES OUTSIDE THE EUROPEAN UNION

Basicly you have the same rights and terms as noted above for the European Union.

Due to the fact we cannot place all legal rights to withdrawel because depending county and even state you are located, I kindly ask you to send us an e-mail with your questions to the right to withdrawel. Returns without written notification by e-mail without a written agreement from us will NOT be accepted

The shipping costs for returning your product/order to Caban are for your own account/you have to pay for it yourself.

e-mail us

 

Payment plans:  not available

 

Cash on delivery.
You can choose your order to be sent COD, you will pay cash on delivery. The additional cost of this amounts is € 10,00 for the Netherlands, for abroad different rates apply depending on the country where it is sent.

PayPal and / or Credit Card
You can pay your order(s) through PayPal or by credit card Visa Master after you placed an order. You will receive a Paypal invoice by e-mail. Payment within 24 hours.

 

Shipment
Shipments are sent with MyParcel in cooperation with their partners world wide.We ship our products with the utmost care .

You can at a different checkout indicate sender address if you want to use , so you can specify a different address for example, to send it as a gift .

For our packages is the default shipping method . The shipping time to countries other than The Netherlands have an expected time between 8 and 15 days. However, customs may hold your package for longer which extradition is delayed. You cannot hold us responsible for that.​

 

Damaged or lost packages
Sometimes a package gets lost on the way of delivery, or the item(s) got damaged during the transport. We are grateful that this doesn’t happen often. But it can happen.

You have to send us an e-mail (aila@edana.nl) or a private message through Facebook. For damage you have to provid us more information.​

 

If your package ever gets damaged we need:​

 • A picture of the outer packaging including the label.
 • A picture of the inner packaging and the protective packaging material
 • Photos of the articles. Preferably a picture of all the articles together and 2 detail photos of the damage.
 •  For packages outside Europe we need a claim report/damage report and also must be requested by the recipient of the package. This can be done at the post office.​

Without those photo's and claim report we cannot offer you any refunds. Due to the fact the insurance will not accept the claim without those files.

 

Privacy
Edana Atelier & Coaching treats your personal information as confidential and will not be available to third parties. Your details will only be used for the invoices and shipment of the order. In addition, all personal information, such as shipping address recorded using encryption in our webshop in the external software. This brings all sensitive information through a secure HTTPS protocol . Such as the padlock at the checkout page , then you know that your information is safe. They adhere to the strictest safety standards. Safety is our top too and we do everything to cover this 100 % and keep this constantly in mind. In addition, regular maintenance performed by us and Edana various measures such as logging enabled / Firewall etc., but cannot be held fully liable by the use of such third parties.

 

Modification Rights
Edana Atelier & Coaching always has the right to amend these terms and conditions and the content of its website and / or supplement. Prices are subject to interim changes, printing or clerical errors. Applicable law Edana Atelier & Coaching commits apply for all sales and warranty handle to the full satisfaction of the buyer, with the exception of the aforementioned situations. In case of a dispute for which the selling Edana Atelier & Coaching concerns the Dutch law. Article 11 of the Civil Code with the right "Distance Selling" applies. Description of articles The description of the articles obtained from various sources, if applicable with permission. Used photos / pictures / images and text on this website, Facebook page Aila Edana Phelan, Facebook page are authors law , and there is a copyright apply. With the exception of the operation of gemstones and minerals. Photos / images may be used by third parties without prior written consent of Edana Atelier & Coaching. If these be used without permission, for personal gain, this Dutch law apply

Important!
Crystals, gems and/or minerals can help you, they can be a supporting energy for your mental or physical issues. Even though those magical energies can support you with your issues, insights, your journey, etc, they CANNOT heal your illness by itself. When those lovely energies could really heal all of our issues, there wouln't be any ilness left in this world we would be all healthy and living our lives in the light of love. When you have problems, whether it is physical or mental do contact your doctor or specialist. This is your responsibility.

 

You can not hold us responsible for using our herbs. Plants/herbs and flowers can always have side effects, contraindications and interactions during pregnancy, breastfeeding, medication, drug use and disease. Before using these products, you should always consult a doctor, therapist or expert to use used plants / herbs during pregnancy, breastfeeding, medication and illness.

Edana Atelier & Coaching always writes and speaks of a supporting energy. Again we say, within respect, gems, crystals and minerals can support you, they cannot heal you! You can not hold us accountable and/or responsible for damage to your body and/or your mental state of being because you do not seek help in any way possible for your issues.

You cannot hold us accountable/responsible for using the products we sell in the wrong way or by using it where it is not meant for.