Home » Coaching » Online coaching

Tot eind september 2020 ontvang je korting op de online coaching.

 

Wat fijn je hier te mogen verwelkomen! Je bent een krachtig persoon als je deze site bezoekt want je bent op zoek naar ondersteuning/coaching in jouw situatie. En hulp zoeken doe je niet zomaar, daarvoor is kracht nodig om die schoenen aan te trekken!

 

Emotie, beleef, ervaar en transformeer ....... jouw pad naar je innerlijk kind, jezelf! Mind, body en soul release.

Met andere woorden bevrijd je mind setting, lichaam en ziel van dat wat jouw beperkt! 

 

Door te beleven, te ervaren en vooral te voelen (emotie) zijn alle 'ingrediënten' aanwezig om te gaan helen en te transformeren. 

Ben jezelf! 

 

Voor onderstaande vormen van caoching geldt dat ik je kan begeleiden in je situatie.

Toch zal je er zelf hard voor moeten werken om het ultieme resultaat te behalen.

Oplossingen toveren dat is niet mogelijk.

 

 

Wat kun je verwachten van de coaching? Bij coaching kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Wat zijn de thema's die blokkades opwerpen die jouw belemmeren in je ontwikkeling, het behouden van je rust, je balans. De coaching die je van mij kan en mag verwachten is dat we de oorzaak vinden van dat waar je tegenaan loopt en je beperkt in je dagelijks leven, je contacten, je ontwikkeling, etc. 

 

Door de inzichten die je liefdevol mag ontvangen zonder verwijten naar jezelf of ander geven je de keuze om te werken aan je huidige situatie en veranderingen aan te brengen waardoor je mag ontwikkelen. Door het weten van de oorzaak en de gevolgen komt de acceptatie en verwerking aan bod. Soms kan dit een heel heftig traject zijn. Maar dit traject geeft jou de mogelijkheid om deze te transformeren, dus te veranderen naar hoe jij het graag ziet. Je transformeert de situatie doordat je inzichten ook jou Zijn, je karakter, je gedrag, je oordelen, zullen veranderen en je een hele andere blik op zaken in het leven maar ook op jezelf en je omgeving zullen veranderen voor het hoogste doel. En dat hoogste doel ......... dat ben jij! Het kan zomaar zijn dat je het advies ontvangt voor een verwijzing naar elders. De coaching is puur gericht op inzichten en adviezen. Soms is het beter om een bepaalde therapie te gaan volgen met professionele begeleiding waar je echt ondersteuning in nodig hebt

 

Met coaching verkrijg je inzichten in de thema's die in jouw leven spelen en gaan we bekijken waar de verandering, de transformatie, nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Je ontvangt inzichten, tips en opdrachten om thuis (dagelijks) te doen om het optimale resultaat te behalen. 

 

coaching is gericht op:

* Inzichten verkrijgen

* Oorzaak en gevolg

* Acceptatie en verwerking

* Traject voor verandering en mogelijk doorverwijzing

 

Tarief is per sessie van 50 minuten

 

Voor meer informatie over coaching in jouw unieke situatie neem dan vrijblijvend contact op.

Je kan mij bereiken via aila@edana.nl

 

Voorwaarden coaching losse sessies: 

Afspraak coaching sessies worden vast gelegd na ontvangst betaling. Op verzoek kan een afspraak kosteloos worden verschoven naar een latere datum in overleg indien het verzoek tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kenbaar is gemaakt. Vanaf 24 uur vooraf, niet tijdig afmelden via e-mail en/of telefoon is er geen mogelijkheid tot een restitutie van het bedrag.

 

Indien de coach de afspraak dient te verzetten zal dit binnen 24 uur van de gemaakte afspraak worden geïnformeerd per telefoon en/of e-mail

 

Voorwaarden coaching voordeel pakketten:

Afspraak coaching sessies worden vast gelegd na ontvangst betaling. Op verzoek kan een afspraak kosteloos worden verschoven naar een latere datum in overleg indien het verzoek tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kenbaar is gemaakt. Vanaf 24 uur vooraf, niet tijdig afmelden via e-mail en/of telefoon is er geen mogelijkheid tot een restitutie van het bedrag dat geldt in verhouding van het voordeelpakket.

 

Indien de coach de afspraak dient te verzetten zal dit binnen 24 uur van de gemaakte afspraak worden geïnformeerd per telefoon en/of e-mail. 

 

Een sessie duurt 50 minuten.

 

NOTE: 

Ik ben geen arts, geen gespecialiseerd natuurkundig therapeut, etc. Bij mij ontvang je coaching om inzichten in je thema's, problemen, te mogen ontvangen. 

Bij fysieke en psychische klachten ga altijd naar je arts alvorens een afspraak bij mij te maken. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Je kan Edana, mij, nooit aansprakelijk stellen voor fysieke en/of psychische problemen.

Ik kan je niet genezen, ook heb ik geen toverstokje om je problemen op te lossen.