Home » Coaching » Coaching

Wat fijn je hier te mogen verwelkomen! Je bent een krachtig persoon als je deze site bezoekt want je bent op zoek naar ondersteuning/coaching in jouw situatie. En hulp zoeken doe je niet zomaar, daarvoor is kracht nodig om die schoenen aan te trekken!

 

Wat kun je verwachten van de coaching? Bij coaching kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Wat zijn de thema's die blokkades opwerpen die jouw belemmeren in je ontwikkeling, het behouden van je rust, je balans. De coaching die je van mij kan en mag verwachten is dat we de oorzaak vinden van dat waar je tegenaan loopt en je beperkt in je dagelijks leven, je contacten, je ontwikkeling, etc 

 

Met coaching verkrijg je inzichten in de thema's die in jouw leven spelen en gaan we bekijken waar de verandering, de transformatie, nodig is en daar gaan we mee aan de slag. Je ontvangt inzichten, tips en opdrachten om thuis (dagelijks) te doen om het optimale resultaat te behalen. 

 

coaching is gericht op:

* Inzichten verkrijgen

* Oorzaak en gevolg

* Acceptatie en verwerking

* Traject voor verandering en mogelijk doorverwijzing

 

Tarief is per sessie van 50 minuten

 

Voor meer informatie over coaching in jouw unieke situatie neem dan vrijblijvend contact op.

Je kan mij bereiken via aila@edana.nl

 

NOTE: 

Ik ben geen arts, geen gespecialiseerd natuurkundig therapeut, etc. Bij mij ontvang je coaching om inzichten in je thema's, problemen, te mogen ontvangen. 

Bij fysieke en psychische klachten ga altijd naar je arts alvorens een afspraak bij mij te maken. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Je kan Caban, mij, nooit aansprakelijk stellen voor fysieke en/of psychische problemen.

Ik kan je niet genezen, ook heb ik geen toverstokje om je problemen op te lossen.